Skip to main content
Trommeslager Tapperiet

Livemusik i Køge

Photo: Tapperiet

Vi garanterer, at du kan finde et spillested med livemusik hver eneste weekend i sommerhalvåret i Køge by. Så tag vennerne under armen, en kold lokal øl i hånden, og nyd sommeren til god musik.

Hvor kan I høre musik?

List
Map

Livemusik på Hugos Kælder

Hugos Kælder i Køge er at finde i en guide over de 57 bedste ølsteder i Danmark. Hver lørdag fra april til september spilles der live musik udendørs i Hugos Gård fra kl. 12-14. Sæt dig ned, nyd en øl og en grillpølse og lyt til god musik. 

Info
Elvis
Photo: Stacy's Diner

Livemusik på Stacy's Diner

Danmarks vildeste diner med live 50´er musik hver weekend fra april til august. Spis din burger og milkshake i en amerikansk skolebus. Stacy's er en tidslomme, og et af Køges største besøgsmål.

Info

Livemusik på Køge Inderhavn

Langs havnekajen finder I et væld af restauranter og pubs, hvor der altid er et hyggeligt leben. Særligt om om lørdagen i sommerhalvåret er Inderhavnen et besøg værd, da der er livemusik på den store scene midt på havnen. Du kan også lægge til med din båd.

Info
Green ExperienceTeaterbygningen - Køge Kommunes kulturhus
Photo: Produktejer

Teaterbygningen - Køge Kommunes kulturhus

Køge's public culture house, brimming with events like concerts, lectures and a lot more.

Centrally located, close to public transport facilities.

Info
Trommeslager Tapperiet
Photo: Tapperiet

Tapperiet

Den tidligere rå-industrielle tappehal er blevet omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik. Koncertprogrammet på Tapperiet består af cirka 50 koncerter årligt, fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

Info
Musik til Køge Festuge
Photo: VisitKøge

Køge Festuge

I uge 35 fester hele Køge. Torvet summer af liv og musik og mennesker, som kommer for at nyde den gode musik, der strømmer ud fra den store scene på torvet. Se program her

Info

Musikarrangementer

Her kan du se alle Køges musikevents:

Follow VisitKøge on: