Køge Marina

VisitKøge Erhverv

Photo: Lars Kleist

På VisitKøges erhvervssektion kan du som turistaktør finde nøgletal for turismen, diverse relevante rapporter, oversigt over eventaktørernes arrangementer, samt holde dig opdateret om eventuelle muligheder for markedsføring og netværk gennem VisitKøge.

frontpersonaletur med turismenetværk på marina ved Køge nordstrand
VisitKøge

TurismeNetværk Køge

Turismenetværket skal samle de aktører, der tilbyder ydelser til gavn for gæster og turister til hele Køge kommune. Med et godt turismenetværk skabes et tæt samarbejde i blandt turismeaktører. Formålet er derfor at styrke turismeerhvervet til at fremme oplevelsesøkonomien og destinationsudviklingen. 

Vil du være med? Kontakt: 
Signe Bæksted tlf.: 24595008 og mail: sbj@connectkoege.dk 
Ulla Dahrup tlf.: 30 73 67 82 og mail: ud@connectkoege.dk

Connect Køge
Coverganda

Få erhvervssparring hos Connect Køge

VisitKøge er ejet af den erhvervsdrivende fond Connect Køge, som er din indgang til netværk, viden og udvikling. Står du som turistaktør og savner sparring til hvordan du kan forbedre din produktoplevelse, så står vi gerne til rådighed. På Connect Køges hjemmeside kan du finde kontaktoplysninger på alle medarbejdere, samt indblik i forskellige kompetenceudvidende arrangementer. Det er også her du kan melde dig ind i Connect Køge Business Club.

Kalender
VisitKøge

Årshjul over arrangementer

Turistaktørerne har efterspurgt et overblik over Køges mange arrangementer. Vi har samlet størstedelen af de store events i et Excelark. Hvis I har rettelser, så skriv til sbj@connectkoege.dk

Follow VisitKøge on: